Stalling

In elk seizoen, binnen of buiten

Net zoals een vis hoort een boot in het water. Moet uw schip op het droge zijn, dan bieden wij de oplossing. Zowel binnen als buiten. In zomer of winter. Wat betreft het laatste: in onze beveiligde en verwarmde hallen kunnen wij schepen plaatsen tot een lengte van 25 meter en een gewicht van 50 ton.

In de prijs voor winterstalling zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Zo verzorgen wij ook het overvaren van uw schip vanuit geheel Nederland en Belgiƫ van en naar onze stalling. Onze professionele schipper en zijn bemanning zijn u daarbij graag van dienst!

Gedurende de wintermaanden kunnen wij alle denkbare reparaties en/of onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden. Uiteraard bent u van harte welkom om vooraf een kijkje te komen nemen in Bruinisse.

Mogelijkheden
Aanvragen

Stalling aanvragen

Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden. Uiteraard bent u van harte welkom om vooraf een kijkje te komen nemen in Bruinisse. Bent u al bekend met de diensten van CCA? Dan kunt u hieronder direct naar het aanvraagformulier.

Stalling aanvragen