Over ons

Jachtonderhoud van voor- tot achtersteven

CCA is hèt adres als het gaat om de gehele verzorging van (luxe) zeil- en motorjachten. Daarnaast kunt bij ons terecht voor allround (winter)stalling en bieden wij een totaalpakket van alle voorkomende reparatie- en servicewerkzaamheden, schadeherstel en stalling. Onze verwarmde hallen zijn gelegen aan de Industrieweg 12 en de Visserijweg 1 in Bruinisse, Zeeland. Van hieruit voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland.

Cijfers en feiten

Stalling

7500 m2 binnenstalling

Op de kade

50 ton, maximaal 25 meter

Transport

Transporttrailer met 50 ton laadvermogen

Juiste klimaat

Verwarmde loods in de winter, en schaduw in de zomer.

Tools

Professioneel gereedschap en moderne reinigingstechnieken waaronder;
• osmose water (milieuvriendelijk, mooier resultaat)
• goedgekeurde ladders
• stromend, schoon water

Beveiligd

Onze stallingsruimtes voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen (HISWA/ VCA-vol) en zijn voorzien van een state-of-the-art beveiliging; booteigenaren hebben toegang met een speciale toegangstag/smartkey

Op locatie

Wij voeren onze onderhoudswerkzaamheden uit op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland.

Documentatie

Heldere afspraken en contracten met verzekering. Duidelijke communicatie.

Geschiedenis

1995


CCA Yachtcleaners B.V. is opgericht door dhr. A. Hoek, vader van de huidige eigenaar Arjen Hoek. CCA is sinds 1 juni 1995 gevestigd in Bruinisse, gelegen aan het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Van hieruit werken wij op elke gewenste locatie in Nederland en daar buiten.

2000


Sinds 1998 is Arjen Hoek werkzaam bij CCA. Hij nam in 2000 het roer over van zijn vader. Door onze passie voor watersport en de door de jaren heen opgebouwde vakkennis zijn wij uitgegroeid tot hèt adres voor totale jachtverzorging.

2009


Sinds 2009 kunt u bij ons ook terecht voor allround winterstalling in onze verwarmde hallen gelegen aan de Industrieweg 12 te Bruinisse. Wij bieden u daarnaast een totaalpakket onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en servicegerichte werkzaamheden.

2011


Gedeeltelijke overname Ball Watersport in verband met de uitbreiding van de stallings-capaciteit.

2020


Ball Watersport wordt overgenomen door CCA en voert haar werkzaamheden uit onder de naam CCA-watersport.