Onderhoud

Wij maken schoon schip

U wilt tijdens uw vakantie of wanneer dan ook zorgeloos kunnen genieten van uw schip. Wij zorgen daarvoor. Waar en wanneer u maar wilt. Op elke gewenste locatie voeren wij periodiek onderhoud uit. Behalve het onderhoud van het exterieur, verzorgen wij ook uw scheepsinterieur. Met inbegrip van het wassen en strijken van bedden- of linnengoed, het aan boord brengen van uw boodschappen, tot en met het vullen van de koelkast en de watertank.

Onderhoud

Interieur

Reinigen en impregneren van tapijt en bekleding.

Gordijnen wassen & stomen.

Reinigen van matrassen & kussens.
Wassen en strijken linnen en/of beddengoed.

Reinigen van leder en kunstleder.

Reinigen van de bilge.

Reinigen en conserveren machinekamer.

Boodschappenservice.

Exterieur

Onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw schip. Behalve het aanbrengen van antifouling op het onderwaterschip, staartstukken en saildrives, reinigen wij ook de schroefassen en schroeven. Daarnaast verzorgen wij reparaties en kunt u bij ons terecht voor een complete osmosebehandeling en/of preventie. Wij doen dit met de modernste technieken volgens/onder de garantievoorwaarden van International Paint.

Klik hier voor meer informatie over osmose en osmosebehandelingen.

Drogen van natte polyester rompen doen wij met het Hotvac Hull Cure System. Meer informatie hierover vindt u op www.hotvac.com

Cleanen, polijsten & waxen van lakken en gelcoats.

Uitvoeren van polyester- en gelcoatsreparaties

Polishen van rvs.

Reinigen van teak en antislipdekken.

Reinigen en impregneren van bootkappen en covers.

Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze hierin gespecialiseerde partner Ultramar. Een leverancier die hoge kwaliteit biedt en een uitstekende dienstverlening. Voor u de beste en meest voordelige oplossing.

Periodiek

Periodieke reiniging van het interieur, geheel op uw wensen afgestemd. Bekijk de interieur onderhoud opties voor de mogelijkheden.

Op elke gewenste locatie voeren wij voor u periodiek onderhoud uit, geheel op uw wensen afgestemd. Bekijk de exterieur onderhoud opties voor de mogelijkheden.

Graag stellen wij voor u een passend onderhoudspakket samen, op uw wensen afgestemd.

Aanvragen

Onderhoud aanvragen

Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Bruinisse. Bent u al bekend met de diensten van CCA? Dan kunt u hieronder direct naar het aanvraagformulier.

Onderhoud aanvragen